Kontakt – samarbete eller annonsering?

Om webbplatsen – båtguide.nu

Båtguide.nu grundades 2013 då vi är intresserade av båtar och tyckte inte det fanns så många bra bloggar om båtmarknaden. Vi älskar båtar av alla slag liksom båtliv och segling vilket innebär att vi förenar nytta med nöje på båtguide.nu.

Redaktör är Daniel Larsson som seglat optimistjolle sedan 7 års ålder, windsurfat många år och passerat Atlanten 4 gånger. Han har också ägt en Trissgigg, Yamarin och familjens nuvarande båt är en älskad Jeanneau Merry Fisher.

Om du vill att vi gör en test av en båt eller en event så tveka inte att kontakta oss. Vi skriver redaktionella texter på webbplatsen och för oss är det framförallt roligt att komma ut och testa olika saker och produkter!

Ambitionen med den här webbplatsen är att skapa en webbplats med kunskap från båtmarknaden och råd och tips kring båtköp, inspiration och båtförsäljning. För varje månad får vi fler och fler besökare. Många inom vår målgruppen vill skaffa sig information om båtköpet vilket gör webbplatsen utmärkt för företag som vill annonsera.

Företaget som driver webbplatsen heter Expandtalk som är specialiserade på contentmarketingetisk sökmotoroptimering och Google Ads.

Trevlig läsning och varma hälsningar från bryggan
Önskar
Redaktionen
Daniel och Norma

Annonsera på båtguide.nu är enkelt

Det är enkelt att annonsera på båtguide.nu
Båtguide.nu står för kvalitetsjournalistik inom den här nischen och vi baserar våra journalistiska texter på de senaste produktnyheterna och mässorna. Vi följer gärna med på produktvisningar eller testar båtar. Kontakta oss gärna om du vill veta mer.

Fördelar för dig som annonsör

  • Du får kvalitativa exponeringar inom båtmarknaden i realtid
  • Du når din exakta målgrupp dvs båtköpare och båtintresserade
  • Kreativa annonslösningar för mobilen, iphone eller ipaden. Vi kan hjälpa dig med materialet.
  • Partnerskap som kan utvecklas

Om du har synpunkter eller idéer om den här webbplatsen och hur den kan utvecklas eller vill annonsera är du välkommen att kontakta oss på Expandtalk.

Du kan också kontakta oss på Twitter:
Företags konto — @Expandtalk
Daniel Larsson — @Larssondaniel
Officiellt konto båtguide.nu – @batmarknad

[contact-form-7 id=”157″ title=”Kontaktformulär 1″]