Buster Super Magnum

0

Buster Super Magnum är väldigt lik sin föregångare men är större och betydligt snabbare. Tyngdpunkten i de ny versionerna har flyttats bakåt och båtbyggarna har valt en skarpare skrovform för att öka prestandan och resultatet låter inte vänta sig utan man kommer upp i drygt 50 knop.

Buster Super Magnum
Båtmässan 2019.

Buster är inne på fjärde generationen av populära Buster Magnum.

Buster Super Magnum

Buster Super Magnum använder lättstyrda Yamaha Power Steering. Båten är företagets flaggskepps och är en förlängd version av den största modellen vilket innebär att den räcker 7,53 meter i längd och 2.47 meter bred och väger 1395 kilo. Man har plats med 10 personer och i standardutrustningen ingår brandsläckare, u-formad aktertoft, hydraulisk styrning, vindrutetorkare, navigationsljus och canvaspacket. Exempel på extrautrustning är ankarwinch, ekolodsgivare och servostyrning.

Rekommenderad motor 225 till 350 hästkrafter. En liten detalj är handskfacket vid förarplatsen. Varför har inte fler båttillverkare tänkt på detta?

Priser
Priset för en Buster Super Magnum med en F225FETX är från 739 000 kronor på båtmässan 2018.
Den något mindre Buster Magnum får du loss för 644 000 kronor år 2018.

Kolla videon med den här grymma bowridern.

Buster Magnum – bilder från Stockholmsmässan

Buster Magnum båtmässan 2018

Buster Magnum

buster magnum älvsjömässan - allt för sjön

Redaktör båtguide.nu

Daniel Larsson är redaktör och skriver på båtguide om båtnyheter, strandhugg och recensioner av olika båtar. Han har haft seglingsintresse sedan han började med optimistjolle som barn. Daniel har korsat Atlanten 4 gånger och kryssat i Sverige och flera utländska länder.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap