Browsing: Kryssning

Kryssning - bild på blå grottorna i Grekland

Hitta en kryssning som passar dig!

Det finns mängder av olika kryssningsresemål och ta hjälp och läs våra guider för att hitta en perfekt lyxkryssning för dig, din familj eller vänner. I Medelhavet finns populära resmål framförallt i Kroatien, Sardinien, Sicilien och Grekland. I Västindien har du Bahamas och i Indiska oceanen Maldiverna och Maruitius/Chagos-arkipelagen. Antingen väljer du ett stort kryssningsfartyg med tillhörande lyx eller mönstrar du på en segelbåt och seglar bort mot horisonten.

Kryssning i balearic islands

Konsten att hitta en billig kryssning

Det finns flera olika tricks att köpa en billigare kryssning. Att vänta så länge som möjligt att göra sin beställning och ha is i magen brukar löna sig. De flesta kryssningsbolag har återbetalningar upp till 90 dagar innan resan. Därför är de största rabatterna inom det här 3 månaders fönstret. Kryssningsbolagen vill alltid sälja hytter och optimera att få fullt på sina båtar.

Du kan också satsa på att boka resan extremt tidigt som 18-24 månader i förväg. Då kan du få fördelar i de program som finns som Celebrity Cruises MoveUp, Norwegian Upgrade Advantage, Azamara Upgrade och  Royal Caribbean RoyalUp.

Det finns webbsajter där du kan hitta resor till lägre priser som som amerikanska Vacation to go och engelska Cruise Critics Price Alerts.

Medelhavet är inte populärt under vintern. Alaska är stängt från oktober till början på maj. Under vintern är många kryssningsfartyg placerade i karibien och Sydöstra-Asien som Thailand, Vietnamn och Singapore. Det innebär att det går att hitta billiga priser på transatlantiska resor från Barcelona i Spanien som går till Fort Lauderdale i Florida eller Rio De Janeiro i Brasilien.

Våra favoritplatser för kryssningar

Läs om alla platser som du måste besöka innan du dör om du vill leva maximalt och uppleva de bästa kryssningarna. Få våra tips och expertråd om lyxiga destinationer, partyställen, restauranger och stränder.

Kryssning bornholm strand
0

Bornholm med båt

Bornholm i Danmark kallas både för Östersjöns pärla och solskens ön. Ön har varierad kustlinje…

Kryssning Korsika
0

Kryssning i Korsika

Kryssning i Korsika Franska Korsika, inklusive Elba och Bonifacio sundet har utmärkt cruising. Ajaccaio är…