Browsing: Coolt

Coola båtnyheter, nya innovativa båtmodeller och roliga aktiviteter på sjön.

Båtlivet är inte bara en hobby, det är en livsstil. Med ständiga innovationer och nya båtmodeller blir det allt roligare att vara på vattnet. Här är de senaste nyheterna, båtgadgets, och innovativa båtmodeller som gör dina sjöäventyr ännu bättre, samt några roliga aktiviteter att prova på sjön.

Nya innovativa båtmodeller

Solenergibåtar: Den senaste trenden inom båtindustrin är solenergibåtar. Dessa miljövänliga båtar drivs av solpaneler och erbjuder en tyst och ren upplevelse på vattnet. Med framsteg inom solenergiteknik blir dessa båtar alltmer effektiva och prisvärda.

Amfibiefordon: Föreställ dig en båt som även kan köra på land. Amfibiefordon är här för att blanda gränserna mellan land och vatten, perfekta för äventyrare som vill utforska både kust och inland.

Lyxyachter med AI-teknik: Lyxyachter är inte längre bara stora och vackra, de blir smartare också. Med inbyggd artificiell intelligens kan dessa yachter anpassa sig efter sina ägares behov och preferenser, från automatisk navigering till personliga underhållningssystem.

Coola båtgadgets

Vattentäta bluetooth-högtalare: Ta musiken med dig på vattnet med vattentäta Bluetooth-högtalare. Dessa tåliga högtalare är designade för att stå emot vatten och sol, och de levererar fantastiskt ljud även på öppet vatten.

Smarta klockor för Sseglare: Dessa klockor är inte bara för att visa tid; de kan också spåra vindförhållanden, hastighet och mer, vilket är perfekt för seglingsentusiaster.

Undervattensdrönare: Utforska undervattensvärlden utan att dyka. Undervattensdrönare kan skicka livebilder direkt till din smartphone eller surfplatta och är ett fantastiskt sätt att uppleva sjöns underverk.

AVIKUS är ett företag i Hyundai-gruppen som specialiserar sig på maritim autonom navigering och de har utvecklat en lösning för fritidsbåtar som kallas NeuBoat som presenteras på den stora konsumentmässan CES 2023.