Browsing: Bavaria

Bavaria Yachts är en välkänd varumärke för segel- och motorbåtar som grundades 1978 i Tyskland. De har en stark närvaro på den internationella marknaden med försäljningskontor i över 50 länder runt om i världen. Företaget har en historia av att leverera båtar av högsta kvalitet, med kunder som uppskattar dess precision och prestanda. Företaget är kända för att båtarna byggs med handlaminering. Deras produktsortiment inkluderar allt från mindre segelbåtar och motorbåtar till stora lyxsegelbåtar och motoryachter. Företaget är idag en av de största båttillverkarna i Europa, De bygger också motorbåtar. Företaget Bavaria Yacht ägs sedan 2018 av ett privat equity företag.

Båtar som lanserades 2020 var Bavaria C42 och motorbåten SR41.

Bavaria segelbåtar och modellprogram

Bavaria Yachts har ett stort urval av segelbåtar, med olika storlekar och funktioner. De har båtar för både erfarna seglare och nybörjare, och deras sortiment omfattar allt från racingbåtar till familjebåtar.

Bavarias segelbåtar är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet, och märket erbjuder båtar för alla nivåer av seglingsförmåga, från nybörjare till erfarna seglare.

Några av deras mest populära modeller inkluderar:

Bavaria 33:an är den som säljer bäst i Europa

Bavaria 34 är en perfekt båt för familjesegling. Båten är lätthanterlig och har en rymlig interiör som gör det lätt att röra sig runt på båten. Den är också utrustad med den senaste teknologin, inklusive ett självslående storsegel.

Bavaria 37 med design från Design Unlimited.
Bavaria 42
Bavaria 43
Bavaria Cruiser 46

Bavaria Cruiser 51 är en större båt som passar för den mer erfarna seglaren. Båten är utrustad med de senaste navigationsverktygen och teknologin, vilket gör det lätt att hantera även i tuffa förhållanden. Den har också en rymlig interiör med många bekvämligheter och lyxiga detaljer.

Bavaria Cruiser 56

Den har en ny cruiserserie 33, 37, 41, 46, 51 och 56.
Köl, skrov och rigg kommer från Yacht design.

Bavaria Yacht motorbåtar

Bavarias motorbåtar är också välrenommerade och erbjuder en mängd olika storlekar och modeller för olika behov. Bavaria Yachts har också ett urval av motorbåtar som är perfekta för att utforska sjöar och kuststäder. Deras sortiment omfattar allt från mindre båtar till större yachter. Några av deras mest populära modeller inkluderar:

De har motorbåtar som Virtess 420 Fly som hade ett grundpris 2017 från varvet på 4155 000 kronor. Till båten ingår 2 x Volvo Penta D6 370 diesel.

Bavaria R40 Coupe var nominerad och finalist till 2018 Motor Boat Awards i kategorin ”Sportscruisers up to 45 feet”. Det är en båt med flybridge som kör i upp till 36 knop.

Bavaria S29
Bavaria S29 är en sportig motorbåt med en modern design. Båten är utrustad med en kraftfull motor som gör det möjligt att åka snabbt och smidigt över vattnet. Den har också en rymlig cockpit som gör det lätt att umgås med vänner och familj.

Tips: Om du ska köpa en Bavaria så säljs de ofta ut på vinterpriser.

Bavaria Cruiser 56 är en av de mest populära segelbåtarna på marknaden idag. Den har…

Bavaria Cruiser 34 är en familjebåt som har snygg design och tre hytter. Båten har…

Bavaria Cruiser 46 är en tyskproducerad båt som har en snygg designad exteriör med stora…