Arronet aluminiumbåtar

0

Robusta och tysta båtar för dig som bor i skärgården

Arronet har olika modeller och är specialiserade på robusta bruksbåtar som kabinbåtar med hytt, öppna båtar och rampbåtar som gör det enkelt att lasta från en brygga eller en klippa. En mycket stor fördel med deras hyttbåtar och modeller är att de är extremt tysta och de är perfekta att köra även under de kalla vintermånaderna. Deras minsta modell är Arronet 18sp är 5,36 meter och 2.1 meter bred.

Arronet 256 Surprise en perfekt hyttbåt
Arronet 256 Surprise visades tillsammans med en utombordare som ger upp till 300 hk som en nyhet 2017. Båten är designad för att vara tystgående med gummiupphängda allround-hytter som effektivt absorberar ljud och vibrationer.

Arronet 30 CCI
Arronet 30 CCI är en aluminiumbåt som har 8 kojplatser och har en toppfart på 40 knop som lanserades 2018.

arronet

Om företaget:
Företagets tillverkning ligger i Öregrund i norra Roslagen. Varje år tillverkas de ungefär 140 nya båtar och många av båtarna byggs från grunden.

Hemsida: Arronet.se

Share.

About Author

Daniel Larsson är redaktör och skriver på båtguide om båtnyheter, strandhugg och recensioner av olika båtar. Han har haft seglingsintresse sedan han började med optimistjolle som barn. Daniel har korsat Atlanten 4 gånger och kryssat i Sverige och flera utländska länder.