Buster XL – Succémodellen med egenskaper som en större båt

0

Buster XL är en styrpulpet som kombinerar storbåts egenskaper i en ekonomisk storlek.  Den första Buster XL sjösattest för 24 år sedan och den nya modellen representerar den fjärde generationen för modellen. Båten som är bland de populäraste Busterbåtarna har fått en design uppdaterad med större interiör och ny rymligare däckslösning. Fotutrymmet i aktersoffan är större och innebär att tyngpunkten blivit bättre.

Motorkraften har ökat till 130 hästkrafter. Båten transporterar bekvämt 7 personer. I standardutrustningen ingår Buster Q-smartskärm med elektroniska sjökort och mätinstrument för motorn.

Beslagen är av rostfritt stål och trimplanen hör alltid till utrustningen. Vindrutorna sträcker sig längs sidorna för att skydda passagerarutrymmet och har samma sort som Magnum-modellen.

Fakta om Buster XL

Längd: 5.94 meter
Bredd: 2.17 ,eter
Vikt: 625 meter
Bränsletank: 100 liter
Person antal: 7
Motor rekommendation: 70-130 hästkrafter

Redaktör båtguide.nu

Daniel Larsson är redaktör och skriver på båtguide om båtnyheter, strandhugg och recensioner av olika båtar. Han har haft seglingsintresse sedan han började med optimistjolle som barn. Daniel har korsat Atlanten 4 gånger och kryssat i Sverige och flera utländska länder.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap