Dehler 34 Performance Cruiser

0

Dehler 34 Performance Cruiser
Dehler har uppnått erkännande som en global aktör med mer än 1300 yachter byggda fram till nu, är det början på en ny era för företaget med sin Dehler 35 performance cruiser.

Dehler 34 har revolutionerat den globala yacht marknaden med den första verkliga prestanda kryssaren. En smart kombination av sportighet och cruising har övertygat kunder och Dehler 34 har snabbt uppnått kultstatus. En modern båt med snabba linjer och självsäkert utseende.

Båten ritades av den berömda yacht designer judel / vrolijk & co, som är kända för sina snabba och smidiga segelbåtar med modern design. Det korta överhänget i aktern skapar en lång vattenlinje och ger båten hög hastighet.

Karl Dehler, chief utvecklare av Dehler är entusiastiska över den nya yachten: ”den nya Dehler 34 är ett mästerverk. Hon har utvecklats till en lyxig performance cruiser – med en otrolig mängd utrymme, ståhöjd och tank volym.”

I den yttre designen imponerar den nya Dehler 34 med sportiga och eleganta linjer som motsvarar moderna utseendet på den största av Dehlers yachter. Låg och bred sittbrunn förstärker det sportiga utseendet och erbjuder gott om utrymme för en trevlig frukost med familjen i hamnen eller besättningen under aktiv segling på havet.

Den är utrustad med en UNI-dörr – vilket innebär en dörr som skiljer tre områden, vilket ger maximal avskildhet på begränsat utrymme. Salongen har två bekväma soffor, ett rymligt L-skafferi och ett navigerings bord.  I standard, Dehler 34 har en sluten båge med en dörr, alternativet är ett öppet skott, vilket skapar mer speciellt djup. De som vill göra sin Dehler 34 lättare kan beställa lätta möbler. De runda och harmoniska formerna kombineras med en elegant finish och skapar en moderna interiör.

Den nya Dehler 34 också övertygar med sin mångfald: standard-versionen kommer med en väl avvägd aluminium rigg med en segelyta (storsegel och Fock) på 65 m². Som ett alternativ erbjuder Dehler en högre rigg i aluminium eller kolfiber för mer prestanda. Carbon masten är 73 cm högre än standard riggen och åtgärder en segelyta på 71 m². Dehler 34 kan dessutom förses med alla typer av extrafunktioner, till exempel en badbrygga och en fast båge sprit, som den nya Dehler 34 kan konfigureras till att kundens exakta behov.

Teknisk specifikation:
Största längd: 10,70 meter
Bredd: 3,60 meter
Djupgående: 1,95 meter
Cylindervolym: 5,95 t
Segelyta: 65,00 m²

Share.

About Author

Jag heter Daniel Larsson och skriver på båtguide om båtnyheter, strandhugg och recensioner av olika båtar. Jag har haft seglingsintresse sedan jag började med optimistjolle som barn och har korsat Atlanten 4 gånger.

Leave A Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.