Emili 425 – Rolig styrpulpet från Litauen

0

Emili 425 är en kvick styrpulpetbåt som är byggd i Litauen och företaget har även större modeller som Emili 460 och Emili 530. Den har ett planande skrov som innebär att skrivet är formad för snabbplaning och glider lätt och stabilt över vattnet. Det är en sportbåt som passar familjen för vattenskidåkning, fiske eller att upptäcka kusten.


Finishen och standarden på utrustningen är hög från ledstänger av rostfritt stål till kuddarna. Prestandan är spännande och konsolskärmen ger ett bra skydd mot väder och vind – det är en stor allround båt. Båten har en skandinavisk design och skrovet är ett konventionellt medium V. En gjuten badbrygga ingår akter, med stege, skåp och ski-post. Skåp finns också i den främre och bakre sittplatser låsbar med hänglås.

Teknisk specifikation Emili 425

Skrovets längd (meter) 4,25
Höjd (meter) 1,85
Utkast max (m) 0,3
Vikt utan motor (kg) 300
Antal passagerare 5
Kapacitet på bränsletank (dm3) 42
Max motoreffekt (kW /Hästkrafter) 37/50
Kategori CE C

Standard utrustning
Räcken i rostfritt stål, pollare, trailer krok, lanternor, ratt och styrkabel, badstege, ankarförvaring vid aktern.

Extra utrustning
40 liter bränsletank (tillverkad av rostfritt stål), Kuddar (tillverkad av Sunbrella), Kuddar (tillverkad av Sky),  skydd för konsolen (gjord av Sunbrella), Stort tält för båt (gjord av Sunbrella), soldäck (gjord från 15mm plywood), Kuddar för soldäck (tillverkad av Sunbrella), Kuddar för soldäck (tillverkad av Sky), Canopy (tillverkad av Sunbrella), Tält för båt (gjord av Sunbrella).

About Author

Daniel Larsson är redaktör och skriver på båtguide om båtnyheter, strandhugg och recensioner av olika båtar. Han har haft seglingsintresse sedan han började med optimistjolle som barn. Daniel har korsat Atlanten 4 gånger och kryssat i Sverige och flera utländska länder.

Share via
Copy link