Förarintyg Stockholm

0

FÖRARINTYG VÅREN 2020

I samarbete med Navigationsakademien arrangerar ÅGBS utbildning till Förarintyg.

Förarintyget är ett intyg som visar att innehavaren har teoretiska kunskaper att framföra en fritidsbåt inomskärs och i kustnära vatten. I kursen lär du dig bl.a. praktiskt sjökortsarbete och metoder för navigering, sjövägsregler, lanternor, sjöräddning, sjömanskap, miljö, väder, säkerhet och sjukvård.

Kursupplägg
Veckokurs: Tisdagar med start 3 mars 2020 Kurskvällar: 3/3, 10/3, 17/3, 24/3, 31/3, 7/4 Tid: 18.30 – 21.00

Lokal: Klubbhuset ÅrstaGårds Båt Sällskap

Pris: 1.450:- exkl. studiematerial Studiematerial: Boken Navigation och Sjömanskap (Ekblad/Wallin), övningssjökort för Förarintyg, passare, transportör och linjal kan köpas till för 590:- och levereras till kursen.

Det går utmärkt att köpa delar av detta under kursen. Prov: Efter genomförd kurs finns möjlighet att skriva prov för

Förarintyg med en förhörsförrättare från NFB. En provavgift på 550:- (500:- för provet + 50:- för intygsbok) tillkommer och betalas till förhörsförrättaren vid provtillfället.

Anmälan: Skicka anmälan till kundtjanst@navigationsakademien.com Ange ”Förare ÅGBS” samt namn, telefonnr och e-mailadress.

Ange också hur många i din familj som anmälan avser.

Vi kan ta max 8 elever per kurs. Välkommen! Anders Rude och Navigationsakademien. Kontakta mig gärna om du har frågor om kursen.
Tfn 073 985 78 90 www.navigationsakademien.com

Redaktör båtguide.nu

Daniel Larsson är redaktör och skriver på båtguide om båtnyheter, strandhugg och recensioner av olika båtar. Han har haft seglingsintresse sedan han började med optimistjolle som barn. Daniel har korsat Atlanten 4 gånger och kryssat i Sverige och flera utländska länder.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap