Jeanneau Cap Camarat 9.0 WA – perfekt för weekenden

0

Jeanneau Cap Cap Camarat 9.0 bygger på den mindre 8.5 modellen och 10.5 modellen och är den perfekta båten för dagsutflykter eller weekendkryssningar. Båten visades på båtmässan 2020.

Det är en sportig båt med en familjevänlig anda. Med sina rena linjer, strömlinjeformade design och traditionella V-formade skrov gör henne perfekt för weekendresor och skärgårdsresor. Båten är ritad av Michaël Peters. Båten är stabil och kraftfull och skrovet ger en utmärkt sjöhållning och mycket säker hantering till havs för familjecruising eller sportiga utflykter.

Hon har en mycket stor dubbelsäng, en salong som kan omvandlas till en dubbel säng, separat dusch och en ordentlig tilltagen sittgrupp i aktern. Cap Cam är utrustad med twinmotorer.

Redaktör båtguide.nu

Daniel Larsson är redaktör och skriver på båtguide om båtnyheter, strandhugg och recensioner av olika båtar. Han har haft seglingsintresse sedan han började med optimistjolle som barn. Daniel har korsat Atlanten 4 gånger och kryssat i Sverige och flera utländska länder.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap