Princess v48

0

Salongsbåten Princess v48 som är den största båten på Allt för sjön mässan 2016 med sina 17 ton. Båten har en toppfart på 32 knop och priset går lös på 7,5 miljoner. Princess Yachts är baserat i Devon i sydvästra England.

Interiör

Princess lösning har en insluten salong med en elektrisk hydraulisk manövrerad lucka i salongstaket. Det flexibla taket innebär att båten får en luftig känsla. Man kan anpassa båten och få en öppen salongsyta vid fint väder och stänga till för att skydda ytan mot regn och rusk. Under däck hittar man tre sovkabiner och två toaletter med dusch. Framdrivningssystemet använder IPS.

Läget och installation av generatoranläggningen är viktigt  särskilt under natten när du vill ha största möjliga tystnad. Företaget bygger båten med tanke på att minska buller och de använder antivibrationsrörelser. Princess experimenterar också med moderna sandwidge konstruktioner i syfte att få ett stabilare skrov och energibesparingar.

Motor Princess v48

dubbla Volvo IPS 600 på 435 hp

princess-foren

Fönster på Princess   princess-foren2

princess-styrning

 

princess-styling

 

Redaktör båtguide.nu

Daniel Larsson är redaktör och skriver på båtguide om båtnyheter, strandhugg och recensioner av olika båtar. Han har haft seglingsintresse sedan han började med optimistjolle som barn. Daniel har korsat Atlanten 4 gånger och kryssat i Sverige och flera utländska länder.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap