Stig ombord på Turquoise lyxyacht

0

Turquoise 47M har byggts av det turkiska bolaget Proteksan Turquoise som har byggt flera super och megajakter i längder från 40 till 72 meter.  Försäljningskontor ligger i Monaco.

Specifikation
Längd 47 meter
Skrovet har ett maximalt djupgående på 2,45 meter
toppfart på 16 knop och en marschfart på 12 knop
Motorer 2 x Caterpillar 3512B
Generatorer 2 x 125 kW KOHLER

Boende
Hytter 6
12 Bäddar
Jacuzzi

Flaggskeppet Go från Turquoise Yachts

Superyachten Go gjorde sin debut på Monaco Yacht Show och är den största båten från varvet på 77 meter och utrustad med privat däck, sex hytter och 2 gäst hytter, jacuzzi, beach club område, gym och ångbastu.

Nytt koncept Quantum är under planering

Turquise Yachts tillsammans med Ken Freivokh design, utvecklat konceptet 77 meter långa Quantum. Den kanske mest spännande och unika funktionen är att man vill ha två simbassänger-saltvatten och sötvatten – en på övre däck och den andra och på det största däcket så att gästerna direkttillgång till havet. Båten har inte bara har ett “Drive-in” garage, det finns också ett styrbords garage midskepps som har plats med en stor limousine..

 

About Author

Daniel Larsson är redaktör och skriver på båtguide om båtnyheter, strandhugg och recensioner av olika båtar. Han har haft seglingsintresse sedan han började med optimistjolle som barn. Daniel har korsat Atlanten 4 gånger och kryssat i Sverige och flera utländska länder.

Share via