Ljud och högtalare till båten

0

Vem vill inte skaffa det bästa ljudet till båten istället för att lyssna på sunkiga bluetooth högtalare från mobilen? Det finns mediacenters som fungerar i alla väderlekar och satelitradio men även tillbehör som marina subwoofers, marina förstärkare och coola högtalare som pulserar med ljus.

Det finns flera olika märken som Boss, Singer, Rockford, Blauer och Sony i varierade prisklaser. Bose har utomhushögtalare som klarar extrema väderförhållanden som finns i vanliga butiker. Tar du kontakt med en butik som är specialist på högtalarsystem så kan de hjälpa dig installera ett marinpaket med huvudenhet, högtalare och de delar som behövs. Priset stiger naturligtvis än om du själv sätter ihop din marina lösning för radio och stereo ljud.

Ett företag som ställde ut på världens största konsumentmässa CES 2019 var kicker.com med sina marina högtalarsystem. Kicker har högpresterande ljudprodukter och tillbehör för mobil-audio, personlig-audio, marine och powersports marknader och många av deras system har 20 timmars batteritid.

Redaktör båtguide.nu

Daniel Larsson är redaktör och skriver på båtguide om båtnyheter, strandhugg och recensioner av olika båtar. Han har haft seglingsintresse sedan han började med optimistjolle som barn. Daniel har korsat Atlanten 4 gånger och kryssat i Sverige och flera utländska länder.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap