Sealander – en ultimat husvagn och campingbåt

0

Sealander är en tysk amfibisk udda husvang som vill ge den ultimata upplevelsen både på land och på sjön. Det är en amfibisk husvagn som man designat som en båt. Den höga kvaliteten och designen på båten kombineras med flexibiliteten hos en husbil. Sealanders dynamiska och moderna design har syftat till att skapa en enkel och smidig båt. För en perfekt dag ut i alla miljöer!

Att flytta husvagnen från land till hav går förvånansvärt enkelt: genom en elmotor i aktern. Sealander är en båt som naturligvis är bäst lämpad för lugna vatten och grunda vikar. Skalet är tillverkat av glasfiberarmerad plast och klarar en enklare läcka.

Inuti husvagnen hittar du alla bekvämligheter. Båten/husvagnen levereras med en stor taklucka, en utfällbar bord och sittplatser för sex personer som kan göras om till en våningssäng. Dessutom finns det gott om förvaringsplatser och anpassningsbara tillägg.
Priset börjar på $24 575

Hemsida: sealander.de

10.0Awesome

Cool båt - tyvärr har vi inte prövat den.

  • Coolhet
    10
  • User Ratings (0 Votes)

    0

Share.

About Author

Jag heter Daniel Larsson och skriver på båtguide om båtnyheter, strandhugg och recensioner av olika båtar. Jag har haft seglingsintresse sedan jag började med optimistjolle som barn och har korsat Atlanten 4 gånger.

Comments are closed.