Spårning av båtmotorn med Minifinder Go

0

GPS Tracktor™ är ett nytt spårningssystem som du kopplar till motorn till båten eller bilen. Systemet gör det möjligt att se på en karta var motorn är. Du får en inloggning som du kan använda på datorn eller ladda ner en app där du kan se motorn och få realtidsövervakning av din gps sändare.

GPS Tracktor™ lagrar platsinformation från din enhet med jämna intervaller och presenterar därefter dessa på kartan. Förutom övervakning innehåller Tracktor™ en rad med olika funktioner. Denna guide
hjälper dig att förstå kartsystemets uppbyggnad och vad du ser på din skärm efter första
inloggning.

Du pluggar in enheten i fordonets OBD-2 uttag och sedan kan du starta båten eller bilen. Anslut via OBD strömadapter till fordonets 12V/24V batteri. Du behöver köra en rutt på 5-10 minuter för att skapa en rutt i Tracktor systemet och fixering mot sateliterna.

GPS tracker till fordon (enheten) kallas MiniFinder Zepto, och tracking systemet kallas MiniFinder GO.
Hemsida: https://minifinder.se

MiniFinder Zepto:
https://minifinder.se/zepto-sv

MiniFinder GO Tracking System:
https://minifinder.se/tracktor-sv

https://minifinder.se/download/sb-tracktor.pdf

Redaktör båtguide.nu

Daniel Larsson är redaktör och skriver på båtguide om båtnyheter, strandhugg och recensioner av olika båtar. Han har haft seglingsintresse sedan han började med optimistjolle som barn. Daniel har korsat Atlanten 4 gånger och kryssat i Sverige och flera utländska länder.

Leave A Reply

Share via
Copy link
Powered by Social Snap