Swede Ship 40 – en tyst aluminiubåt för transporter året runt

0

Swede Ship 40 – En exklusiv, snabb, tyst, sjövärdig och praktisk aluminiumbåt med exceptionella manöveregenskaper.

Båten är framtagen och utrustad förtransporter och övernattningar i skärgården året om. Akterut finns en stor gasdämpad lucka som ger åtkomst till maskinrummet. Två kraftiga dieslar med drev är monterade i det professionellt utrustade och kompletta maskinrummet.

Kabinen är flexibelt installerad för att isolera bort motorljud och sjöljud för att uppnå bästa möjliga komfort ombord under gång. Längst fram i hytten finns plats för förare och två passagerare.  Alla tre sitter i tre kvalitetsstolar från Recaro på dämpade fundament som ger extremt bra komfort även i högre farter och i sjögång. Akterut finns soffor med hurtsar för förvaring och pentry med ho och spis.
Förpiken är inredd med två bäddar, garderob och separat toalett.Det stora akterdäcket kan användas för transporter av personer, material eller bara för att njuta av härligt soliga dagar.

About Author

Daniel Larsson är redaktör och skriver på båtguide om båtnyheter, strandhugg och recensioner av olika båtar. Han har haft seglingsintresse sedan han började med optimistjolle som barn. Daniel har korsat Atlanten 4 gånger och kryssat i Sverige och flera utländska länder.

Share via
Copy link