Uppblåsbar motorbåt och andra oumbärliga uppblåsbara leksaker

0

Det finns en uppblåsbar motorbåt för dem som inte har råd med en riktig båt. Om du saknar pengar för att köpa en båt, inte vill förstöra havet med drivmedel och dessutom vill slipa allt tråkigt jobb med att underhålla båten så finns det ett alternativ.

Nu finns ett roligt alternativ med en gigantisk uppblåsbar båt där det ser ut som du faktiskt äger en båt – i alla fall på långt avstånd. Du kan ta med dig dina vänner i den båtformade badprylen som rymmer upp till sex personer.

Den uppblåsbara yachten är 6 meter lång, 3 meter bred och väger cirka 60 kilo. Den går att blåsa upp på mindre än 20 minuter. Båten har 8 kopphållare och det finns till och med ett system för att kyla drycker. Och du kan också lägga till en uppblåsbar bänk för att få fler platser.
Den kommer från Sun Pleaser och heter ”Bay Breeze Boat Island Party Island”  och kan köpas på Amazon för 310 USD.

Eller vill du hellre ha en uppblåsbar ö?

För den som vill ha en uppblåsbar ö finns det också alternativ som Intertex Blue Tropical Island som har 5 platser och kopphållare för drinkar. Den tropiska ön säljs på Amazon för 130 USD.

En annan modell kommer från Bestway och rymmer 6 personer och har ett tält och cool bag.

Bestway 43105-A17 Boat för drygt 2000 kronor på Amazon.

Poolcandy Splash Runner 2.0 Motorized Pool Lounger

Vem vill inte ha en lyxig uppblåsbar swimmingpool farkost gör att du kan ta dig fram med en propeller och elektrisk elmotor. Priset på Amazon är 201 Euro.

Uppblåsbar motor madrass


Uppblåsbar flamingo

Uppblåsbar flamingo för Swimmingpoolen. Amazon

Elektrisk pump

Om du köper en stor uppblåsbar sak är det skönt att slippa pumpa den manuellt. Det finns enkla system som Intex pompa elettrica ricaricabile 12/220V för ungefär 300 kr på Amazon,

Redaktör båtguide.nu

Daniel Larsson är redaktör och skriver på båtguide om båtnyheter, strandhugg och recensioner av olika båtar. Han har haft seglingsintresse sedan han började med optimistjolle som barn. Daniel har korsat Atlanten 4 gånger och kryssat i Sverige och flera utländska länder.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap