Big Willi förbereder Båtmässan i Dusseldorf

0

Big Willi” -fartygskranen firar sin jubileum i år. Kranen har varit i tjänst i 40 år. Kranen vilar på Rhenstranden i tio månader av året och förbereder sig för veckorna i december, januari och februari. Därefter används den för upp till 1400 segelbåtar och motorbåtar på Düsseldorf utställningshallar.

Italiensk båt tas upp för Båtmässan i Dusseldorf

Boot Düsseldorf

Med nästan 250 000 besökare är boot Düsseldorf världens största båt- och vattensportmässa och varje år i januari är det den stora mötesplatsen” för hela branschen. Från 18 till 26 januari 2020 kommer cirka 2 000 utställare att visa upp sina innovationer, nya båtmodeller och tillbehör. 

Boot Düsseldorf är också världens största dykmässa i världen. Globala företag som Aqualung, Cressi eller Mares presentera sina sortiment. Exotiska hotspots för dykning som Mikronesien, Palau eller Papua Nya Guinea är på plats med med sina turistbyråer.

Redaktör båtguide.nu

Daniel Larsson är redaktör och skriver på båtguide om båtnyheter, strandhugg och recensioner av olika båtar. Han har haft seglingsintresse sedan han började med optimistjolle som barn. Daniel har korsat Atlanten 4 gånger och kryssat i Sverige och flera utländska länder.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap